Direct naar content

Over ons

All for Dogs opende haar deuren op 28 januari 2019. Wij zijn een hondentrimsalon die bij u aan huis komt. Hiervoor heb ik een handige uitklapbare trimtafel en neem ik afhankelijk van de behandeling een of twee trimkoffers mee. Het voordeel van het trimmen aan huis is dat u niet op pad hoeft om uw hondje weg te brengen en op te halen. Daarnaast is de hond ook in zijn of haar vertrouwde omgeving waardoor ze zich meer ontspannen zullen voelen op de trimtafel.

We zijn continu bezig met de nieuwste technieken en materialen. Op dit moment is All for Dogs een hondentrimsalon, maar in de toekomst willen we daar steeds meer aan toe gaan voegen. Zo is het plan om binnenkort ook met informatieve cursussen voor hondenbaasjes te gaan starten.

Wie ben ik?

Natuurlijk is het ook handig en leuk om te weten wie er bij u binnen komt wandelen om uw hondje te trimmen. Ik zal mij even voorstellen:

Mijn naam is Kim van der Linden, ik ben 27 jaar oud. Als klein meisje was ik altijd al gek op dieren. Ik heb ook altijd hele leuke konijntjes gehad en ben opgegroeid met een prachtige zwarte labrador Simba. Op dit moment woon ik nog thuis samen met mijn moeder, mijn broertje en zijn grasparkiet Snowie en mijn zusje. Skye was onze lieve, prachtige Golden Retriever die helaas pas is overleden. Zij is op zowel de website als op onze sociale media nog regelmatig te zien.

Wat ik wist in 2016 was dat ik met honden wilde werken maar wat ik precies wilde doen wist ik niet. Zo kwam ik eerst terecht bij de opleiding gediplomeerd Honden Uitlaat Service aan de Martin Gaus Academie. Vlak nadat ik deze opleiding had afgerond kwam het honden trimmen op mijn pad. Ik heb toen een proefdag gedraaid en was gelijk verkocht. Een week later in februari 2017 stond ik ingeschreven voor de opleiding Hondentoiletteren aan het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik. Ik kan mij geen leuker werk voorstellen! Ik volg graag nieuwe cursussen en ben van plan dit te blijven doen, want in dit vak ben je nooit uitgeleerd.